2018-01-16 06:24:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Mérsékelje lendületét

Napi horoszkóp január 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében. Ez sajnos kellemetlen kapcsolatban van a Kos jegyével, és emiatt feszültség uralkodik ön körül. Ha partnerkapcsolatban él, egy veszekedés során hamar felvetődhet a szakítás gondolata. Ma ne hozzon érdemleges döntéseket.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap az ön számára rendkívül kedvező bolygóállásokat tartogat. A Vénusz együtt áll a Nappal, szerelmi esélyei kiválók. Ha egyedülálló, akkor a barátai bemutatják valakinek, akivel rögtön egy hullámhosszra kerül.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kedden a Hold a Bak jegyéből indul. Szükségét fogja érezni annak, hogy beszélgessen, hogy új emberekkel ismerkedjen meg, és kapcsolatait elmélyítse. Ma verhetetlennek látszik, főleg, ha arról van szó, hogy meggyőzzön másokat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A csillagok új kihívásokat jeleznek. Olyasmivel bízzák meg, amit nem lehet rutinból megoldani. Ha esetleg megakadna, nem kell kétségbe esnie, mert közvetlen környezetében hamar talál segítséget.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Sikereket akar elérni az élet azon területén, amely elnyerte érdeklődését. Kívülről magabiztosnak és erősnek tűnik, de lelke mélyén állandó kételyekkel küzd. Nagy fába vágja a fejszéjét, de kitartással célt érhet!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Valószínűtlenül sok lehetőség kínálkozik az ön számára. A Nap és a Vénusz együtt állnak, egymást érik az életében is a kellemes események. Nem csak a szerelemben mosolyog önre a szerencse, a hivatásában is megmutathatja a rátermettségét!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sűrű napra számíthat: ha korábban tudna kezdeni, az nagy előnyt jelenthetne az ön számára. A Nap és a Vénusz együtt állnak: most előadhatja a kívánságait a megfelelő helyen, és sikert érhet el. Ha a fizetéséről akar tárgyalni a főnökével, akkor eljött a megfelelő pillanat!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap és a Vénusz még közel állnak egymáshoz, emiatt hatalmas pozitív energiák szabadulnak fel. Váratlan fordulat állhat be az életében, ön is meglepődik, milyen szerencsésen alakul a sorsa!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Mérsékelje lendületét, gazdálkodjon ma okosan az erejével. Ha túlhajtja magát, akkor baleset vagy betegség kényszeríti pihenőre. Fontos iratot vagy szerződést alapos áttanulmányozás után írjon alá, a kisbetűsök között van a lényeg!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha nem elég óvatos, akkor kisebb-nagyobb anyagi kár érheti, vagy jogi bonyodalmakba keveredhet. Az ötleteivel érdemes volna várni pár napot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Legyen egy kicsit rugalmasabb! Egyből zavarba jön, ha elképzeléseit nem képes abban a formában megvalósítani, ahogyan eltervezte. Próbáljon meg lazán elszakadni egyik-másik kedvenc ötletétől.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars és a Jupiter a Skorpió jegyében áll. Ez hamar heves vitákhoz is vezethet, senki sem akar engedni a maga igazából. Nagyon gyorsan kialakulnak az ellentétek, és ön ma hajlamos túlreagálni a dolgokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: